دوستان نظرتون رو راجع به سن ازدواج بگید و دیگه اینکه به نظر شما دختر و پسری که میخوان ازدواج کنن باید چند سال فاصله سنی داشته باشن؟
و اگه مخالف ازدواج هستید ، با دلیل نظرتون رو بگید منتهی شعار ندید حقیقت رو بگید ...
|

| . به فروم ایران تراک خوش آمديد |
. به فروم ایران تراک خوش آمدید. تلاش ما اين است تا آنجا که مقدور ميباشد برای شما محيطی سالم و آزاد فراهم کنيم تا بتوانيد با دوستان خود به تبادل نظر بپردازيد. جهت ورود، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید. .اگر اولین بازدید شماست، پس از مطالعه دقیق ، قوانین و اساسنامه ایران تراک جهت مشاهده انجمنها ثبت نام کنید. در صوریتکه قبلاً عضو انجمن بوده اید اما رمز عبور خود را از یاد برده اید اینجا کلیک کنید . |
|
تاپیک: چه سنی و چه فاصله سنی را برای ازدواج مناسب می دانید؟
|
دوستان نظرتون رو راجع به سن ازدواج بگید و دیگه اینکه به نظر شما دختر و پسری که میخوان ازدواج کنن باید چند سال فاصله سنی داشته باشن؟
و اگه مخالف ازدواج هستید ، با دلیل نظرتون رو بگید منتهی شعار ندید حقیقت رو بگید ...
امام باقر (ع)...
تورابه پنج چیزسفارش می کنم:
1.اگرموردستم واقع شدی ستم مکن
2.اگربه توخیانت کردندخیانت مکن
3.اگرتکذیبت کردندخشمگین مشو
4.اگرمدحت کنندشادمشو
5.واگرنکوهشت کنندبیتابی مکن
|
alireza3300 (02-03-2010), Arash 1358 (02-03-2010), Hamed.Hamishe Abi (02-03-2010), Mahdi 1387 (02-03-2010), MaliH (02-03-2010), سید علی موسوی (12-19-2011), Pishro0o0o (02-03-2010), sajad1990 (02-03-2010), tara (02-03-2010), مونا (02-03-2010), هلیا (02-03-2010), vesal 909 (02-03-2010) |
|
|

من که میگم فاصله سنی نباید زیاد باشه!
حداقل 2 سال 1 سال یا هم سن!
به نظرم فاصله اگه خیلی زیاد باشه! هیچ وقت مرد و زن نمیتونن همدیگرو درک کنن!
ممکنه زن کوچیکتر از مردش باشه حداقل یک دهه که اینطوری از نظر سطح فکر هم خیلی با هم تفاوت دارن!
و در آینده به مشکل بر میخورن!
البته الان رو میگم
گذشته که مثلا مرد 16-17 سال از زن بزرگتر بود ولی هیچ اختلافی هم با هم پیدا نمیکردن!
الان نباید اختلاف خیلی زیاد باشه!
در کل فاصله سنی واسه ازدواج نباید بیشتر از 3 سال باشه!
سن ازدواج هم که با این همه مشکلات 28 -27 مناسبه!واسه پسر ها چون تا دانشگاه رو تمام کنن و خدمت برن یه خونه اجاره با بخرن! یه مقدار طول میکشه!((دخترا هم که تا طرف ماشین نداشته باشه خونه مستقل نداشته باشه ازدواج نمیکنن که!))
واسه دختر هم 21-22 زیادش 23!
عیب کار اینجاست که من "آنچه هستم" را با " آنچه باید باشم " اشتباه می کنم،
خیال میکنم آنچه باید باشم هستم،
در حالیکه آنچه هستم نباید باشم ...
|
|
|
Arooz (02-03-2010), Pishro0o0o (02-03-2010), tara (02-03-2010) |

خوب دیگه این مشکلات جامعه ماست!
گفتم که تا بخواد خدمت سربازی بره زیاد درس خون باشه 4 سال لیسانس بعدشم با این اوضاع بخواد فوق بگیره 6 سال 2 سال هم بره سربازی 8 سال!
تا بخواد خودش رو پیدا کنه یه 2 سالی هم اینور!((خونه .کار.وسایل زندگی و......))
شد 28-29 سالش!
ولی میبینی خیلیا مثلا 25 سالگی عقد میکنن با دختر مورد علاقشون با توافق دو خانواده بعد چند سال بعد که پسر تونست روی پای خودش بمونه ازدواج میکنن!
آخرین ویرایش توسط Pishro0o0o در 02-03-2010
|
Farzane (02-03-2010) |
آخه یه نسخه رو واسه همه نمیشه پیچید, اینجوری نیست که من بگم این سن خوبه بستگی به شرایط داره, درس می خونی یا نه, هدفای زندگیت چیان, باید از لحاظ روحی یه آمادگیایی پیدا کرده باشی,
من مخالف ازدواج نیستم, ولی اگه بخواد محدودکننده باشه و استقلالمو ازم بگیره میشم مخالف سرسخت
. . . . . . . . . . عشق مانند نواختن پیانوست . . . . . . . . . .
ابتدا باید نواختن را براساس قواعد یاد بگیری
. . . . . . . . . .سپس قواعد را فراموش کنی. . . . . . . . . .
و با قلبت بنوازی
|
|
هر کی برا خودش شرایط جداگونه داره،نمیشه زیاد تعمیمش داد.
سن ازدواج زیاد ملاک نیست.
وقتی زوجی در خودشون این توانایی دیدن که بتونن زندگی تشکیل بدن زمانش رسیده(این شرایط شامل اقتصاد،فرهنگ،شناخت،بلوغ فکری،تفاهم و...)
در جامعه حال حاضر ما برای پسر که بخواد حداقل شرایط اقتصادی برای ازدواج داشته باشه حول و حوش 30سالگیه.
البته این نظر منه.خیلیا هستن که زودتر یا دیرتر شروع به تشکیل خانواده میدن این یعنی همون چیزی که گفتم ملاک برا همه یکسان نیست.
زندگی پراست از گره هایی که تو آن را نبسته ای
اما باید تمام آنها را به تنهایی باز کنی ، تنهای تنها
|
|
|
vesal 909 (02-03-2010) |
من کلا خیلی با ازدواج حال نمیکنمولی کلا هر چی دیرتر بهتر البته دیگه نه بشتر از 32-3 سال همون 28 و اینا سن مناسبیه چون فرد تا اون موقع دیگه به یه بلوغ اجتماعی رسیده و تو جامعه جا افتاده فاصله سنی هم نباید خیلی زیاد باشه از نظر من حداکثر 5 سال
تو ایران اگه جوونی نخواد ازدواج بکنه دهنش بیشتر سرویس میشه ... همه بهش گیر میدن که ازدواج کن براش دنبال دختر میگردن ... تو فامیل انگشت نما میشه خلاصه همه جوره سرویس میشه ... اگه این شرایط نبود من ازدواج نمیکردم هیچ وقت !ولی حالا تا اونموقع وقت زیاده
![]()
|
|
كاربران در حال ديدن تاپیک 1 (0 عضو و 1 مهمان)
|
|
|
|
|
|