تبلیغات در ایران تراک

irantrack irantrack

irantrack irantrack

irantrack irantrack

.
به فروم ایران تراک خوش آمديد

. به فروم ایران تراک خوش آمدید. تلاش ما اين است تا آنجا که مقدور ميباشد برای شما محيطی سالم و آزاد فراهم کنيم تا بتوانيد با دوستان خود به تبادل نظر بپردازيد. جهت ورود، نام کاربری و رمز عبور خود را وارد نمایید.

.اگر اولین بازدید شماست، پس از مطالعه دقیق ، قوانین و اساسنامه ایران تراک جهت مشاهده انجمنها ثبت نام کنید. در صوریتکه قبلاً عضو انجمن بوده اید اما رمز عبور خود را از یاد برده اید اینجا کلیک کنید .

Like Tree6لایک ها
  • 1 Post By pure love
  • 1 Post By pure love
  • 2 Post By pure love
  • 1 Post By pure love
  • 1 Post By zahrasharafi

تاپیک: روش های آپدیت کردن اسمارت سکوریتی 5
  • تعداد بازدید این مطلب : 13306

کلانتر سایت
      آواتار pure love

تاريخ عضويت
      Apr 2012
      محل سكونت
      مشهد-کلانتری مرکزی بخش ای ت
      اسم واقعی
      مش احمد
      تشکرها (از دیگران) : 9,449
      تشکر شده 16,648 بار در 9,005 پست
      Mehraboon
      چوق: 6,701,730 ( ثروتمند شماره 2)

پاداش داده شده 435 مرتبه
      تاکنون 617 مرتبه با چوق تشکر کرده
      تشکر شده با چوق 973 مرتبه
      آلبومهای من دوستان من گروههای من درباره من تقویم علایق من
      ویترین جوایـز

new2 روش های آپدیت کردن اسمارت سکوریتی 5

آپدیت آفلاین نرم افزارهای آنتی ویروس بین کاربران بسیار مد شده و خیلی از افرادی که امکان خریداری این آنتی ویروس ها را ندارند به دلیل آپدیت نشدن آنلاین آنتی ویروس هایشان سعی میکنند تا با دانلود فایل های آپدیت آن از سایت ها مختلف، آنتی ویروس خود را به روز نگه دارند.
      یکی از بهترین آنتی ویروس های دنیا Nod 32 میباشد که همیشه مورد تمجید سایت های بررسی آنتی ویروس، کاربران و.. بوده و خود را جزء 10 آنتی ویروس برتر دنیا در سال های اخیر در میان سایر آنتی ویروس ها قرار داده.
      اگر از نسخه های قبلی این آنتی ویروس استفاده کرده باشید و با آپدیت کردن آفلاین آن آشنا باشید حتماً متوجه شده اید که در نسخۀ جدید یعنی نسخۀ پنجم با اینکه گزینۀ آپدیت آفلاین وجود دارد اما خاموش میباشد! در این آموزش قصد داریم تا با روشن کردن دوبارۀ این گزینه به آپدیت آفلاین این آنتی ویروس عالی همچنان ادامه دهیم. دوستانی هم که تا کنون آنتی ویروس خود را نتوانسته اند آفلاین آپدیت کنند میتوانند با این آموزش به این مهم دست یابند.
      قدم اول: کامپیوتر خود را ریستارت کنید (Restart).
      قدم دوم: در هنگام ظاهر شدن صفحۀ سیاه دکمۀ F8 را چندین بار فشار دهید تا لیستی ظاهر شود.
      قدم سوم: گزینۀ Safe Mode را انتخاب کرده و اینتر بزنید.
      قدم چهارم: پس از باز شدن ویندوز در حالت Safe Mode دکمه های پنجره + R را برای باز شدن پنجرۀ Run فشار دهید.
      قدم پنجم: در پنجره Run بنویسید: Regedit
      (به آدرس زیر در رجیستری بروید، اگر بلد نیستید توضیحات را بخوانید و مو به مو انجام دهید)
      HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESET NOD32\CurrentVersion\Info
      قدم ششم: پس از نوشتن regedit و ok کردن رجیستری ویندوز باز میشود، حالا روی علامت مثبت که در سمت چپ گزینۀ HKEY_LOCAL_MACHINE قرار دارد کلیک کنید تا لیست زیر مجموعۀ آن باز شود.
      قدم هفتم: حالا روی علامت مثبت مربوط به SOFTWARE کلیک کنید و سپس روی ESET کلیک کنید.
      قدم هشتم: اگر Nod 32 در کامپیوتر شما نصب میباشد روی ESET NOD32 کلیک کنید و اگر ESET SMART SECURITY 5 در کامپیوتر شما نصب میباشد روی گزینۀ ESET SECURITY کلیک کنید، سپس CurrentVersion و در پایان روی Info کلیک کنید.
      حالا در سمت راست صفحه روی گزینۀ PackageFeatures دو بار کلیک کنید تا یک پنجره باز شود و عدد 3 را به 1 تغییر دهید و Ok کنید. به تصاویر زیر دقت کنید:

حالا بخش مربوط به آپدیت کردن آنتی ویروس به صورت آفلاین فعال شده و شما میتوانید آنتی ویروس خود را آفلاین آپدیت کنید. سایت های زیاد فارسی زبانی آپدیت های آفلاین آنتی ویروس Nod32 را برای دانلود به صورت رایگان در اختیار دوستان قرار میدهند که از بهترین این سایت ها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
      دانلودها
      میهن دانلود
      طریقۀ آپدیت آفلاین ESET SMART SECURITY 5 یا NOD32 5:
      روی آیکون برنامه در کنار ساعت ویندوز در پایین سمت راست صفحه کلیک راست کنید و از لیست باز شده گزینۀ Advanced Setup را انتخاب کنید. در پنجرۀ باز شده روی گزینۀ Update دو بار کلیک کنید و سپس از لیست باز شده در زیر آن روی گزینۀ Update کلیک کنید. به عکس زیر دقت کنید:

حالا در سمت راست تصویر روی دکمۀ Edit کلیک کنید تا یک پنجره باز شود. در قسمت Update Servers آدرس فولدری که در آنجا فایل های آپدیت آنتی ویروس قرار دارد را نوشته و روی گزینۀ Add کلیک کنید. به تصویر زیر دقت کنید:

(نکته: برای اینکه آدرس را به دقت وارد کنید کافیست تا داخل فولدر آپدیت شده و آدرس را از آدرس بار ویندوز کپی کنید.)
      حالا پس از فشار دکمۀ Add دکمۀ Ok را بزنید تا کار تمام شود. حالا همه چیز را Ok کنید و به بخش آپدیت آنتی ویروس رفته و روی گزینۀ Update Virus Signature database کلیک کنید تا برنامه بدون هیچ مشکلی آپدیت (به روز رسانی) شود.
      ثبت نام و کسب امتیاز
      غریب اشنا این مطلب را لایک زده است

پاسخ به نقل قول  

2. کاربر مقابل از pure love بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است

غریب اشنا ( 3 هفته پیش)

3. تبلیغات در ایران تراک

کلانتر سایت
      آواتار pure love

تاريخ عضويت
      Apr 2012
      محل سكونت
      اسم واقعی
      مش احمد
      Mehraboon

پاداش داده شده 435 مرتبه
      ویترین جوایـز

پيش فرض

روش استفاده و به روز رسانی NOD32 و Smart Security:

1- فایل قرار داده شده روی سایت را
      دانلود
      کرده و از حالت فشرده خارج کنید.
      2- فولدر ESET Update را در ریشه یکی از درایوها مانند C کپی کنید.
      3- در داخل
      آنتی ویروس
      NOD32 و یا Smart Security در قسمت Setup بر روی Toggle Advanced Mode کلیک کنید. Yes را انتخاب کرده و بر روی Enter entire advanced setup tree کلیک کنید.
      4- به قسمت Update‌ بروید.
      5- بر روی Edit کلیک کنید.
      6- مسیر فایل های Update مانند C:\ESET Update را وارد کرده و بر روی Add ‌و سپس OK و دوباره OK کلیک کنید.
      7- در داخل برنامه و در قسمت Update‌ بر روی Update Virus Signature database کلیک کنید.
      8- برنامه بدون مشکل و به روز می شود.

نکات:
      1- برای این به روز رسانی نیازی به Username و Password وجود ندارد.
      2- این Update هم نسخه های 32 بیتی (x86) و هم 64 بیتی (x64) را به روز می کند.
      3- عملیات به روز رسانی نسخه‌های 3 و 4 بر روی نسخه ESET NOD32 Antivirus Business Edition 4.0.417.0 و ESET Smart Security Business Edition 4.0.417 تست شده است.
      4- این Update ‌نسخه 2
      نرم افزار
      را به روز نمی کند.
      5 - برای آپدیت کردن نسخه 5 این نرم افزار بایستی پس از نصب نرم افزار، سیستم خود را ریست کرده و در حالت Safe Mode در قسمت Run سیستم عبارت msconfing را تایپ نموده و بر روی دکمه Ok کلیک کنید، در پنجره باز شده سربرگ Tools را انتخاب نموده، Registry Editor را انتخاب کرده و بر روی دکمه Launch کلیک کنید، در پنجره باز شده بر روی HKEY_LOCAL_MACHINE دوبار کلیک کرده و از لیست باز شده بر روی SOFTWARE دوبار کلیک کنید و از لیستی که باز می شود به همین ترتیب مسیر ESET\ESET Security\CurrentVersion\Info را بپیمایید و از لیست باز شده در انتها، بر روی PackageFeatures کلیک کرده و مقدار آن را روی 1 بگذارید.
      با این کار دکمه Edit فعال می شود و می توانید به روش گفته شده در بالا نسخه 5 نرم افزار را نیز به شیوه آفلاین، آپدیت نمایید.

پاسخ به نقل قول  

5. کاربر مقابل از pure love بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است

غریب اشنا ( 3 هفته پیش)

6. کلانتر سایت
      آواتار pure love

تاريخ عضويت
      Apr 2012
      محل سكونت
      اسم واقعی
      مش احمد
      Mehraboon

پاداش داده شده 435 مرتبه
      ویترین جوایـز

پيش فرض

آپدیت آفلاین نود 32 ، Antivirus و Smart Security نسخه های ESET EAV/ESS 3.xx/4.xx/5.xx (32bit/64bit)1- بدون نیاز به اینترنت و Username & Password
      طريقه ي استفاده از فايل هاي آپديت: روش اول :
      فايلها را از حالت فشرده خارج سازيد. سپس آنتي ويروس خود را باز كرده و كليد F5 را فشار دهيد. گزينه ي آپديت را از سمت چپ انتخاب کنيد. سپس Edit On Update Server را کليک کنيد. پوشه اي که از حالت فشرده خارج کرديد را انتخاب نماييد. دکمه ي Add را انتخاب کنيد. ok را بزنيد سپس از سمت چپ بر روي Update کليک کنيد و بر روي دکمه ي Update Virus Signature Database کليک نماييد.
      روش دوم :1- نود را درحالت Advanced Mode باز کنید.(Ctrl + M)2- بعد گزینه Advanced Setup را نتخاب کنید .(F5)3- گزینه Update را در سمت چپ انتخاب کنید.4- قسمت update server را انتخاب کنید و سپس درایو اصلی را که معمولا درایو C هست را انتخاب کرده (C:\NOD_upd)و سپس بر روی دکمه OK و try update again کلیک کنید.
      اگر در نصب آپدیت دچار مشکل شدید NOD32 v4.0.xx | v4.2.xx:
      1- نود را درحالت Advanced Mode باز کنید.(Ctrl + M)2- بعد گزینه Advanced Setup را نتخاب کنید .(F5)3- مطمئن شوید گزینه Antivirus and spyware انتخاب شده است.
      4- گزینه Enable Self-Defense را غیر فعال کنید و بعد آپدیت را نجام دهید و سپس گزینه Enable Self-Defense را فعال کنید.اگر از این روش نتوانستید از Safe Mode ویندوز وارد شوید و اقدام کنید.

azizi1013 و غریب اشنا این مطلب را لایک زده اند

پاسخ به نقل قول  

7. کاربر مقابل از pure love بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است

غریب اشنا ( 3 هفته پیش)

8. کلانتر سایت
      آواتار pure love

تاريخ عضويت
      Apr 2012
      محل سكونت
      اسم واقعی
      مش احمد
      Mehraboon

پاداش داده شده 435 مرتبه
      ویترین جوایـز

پيش فرض

آموزش آپدیت آفلاین آنتی ویروس نود ۳۲
      ESET Smart Security & ESET Anti-virus

* تذکر:
      برای درک بهتر آموزش، تمامی توضیحات داده شده همراه با تصاویر می باشد.
      آموزش مربوط به دو محصول شرکت ESET یعنی، Smart Security و Anti-virus می باشد.
      آموزش توسط نسخه Smart Security تهیه شده است زیرا تمامی توضیحات و تصاویر گرفته شده همانند نسخه Anti-virus می باشد.
      آموزش مربوط به نسخه جاری آنتی ویروس و فایروال ESET، یعنی نسخه x.5 می باشد.
      آموزش توسط سام نوکیا ارائه شده است و با تمامی آموزش های کپی/رایت شده دیگر سایت متفاوت است. درک مطالب همان است ولی توضیحات و تصاویر متفاوت اند.

* شروع می کنیم ...
      1. بعد از نصب کامل برنامه، در قسمت Taskbar، سمت راست روی آیکون آنتی ویروس کلیک و گزینه ...Advanced setup را انتخاب می کنیم.
      2. در پنجره باز شده، از منوی چپ روی Update و سپس روی گزینه Update کلیک می کنیم.

سپس روی ...
      Profiles کلیک می کنیم.
      3. در پنجره باز شده، بر روی ...Add کلیک می کنیم.

4. در پنجره باز شده، در کادر Profile name باید عبارت D:\Updfilesرا وارد و روی دکمه OK کلیک می کنیم.

توجه: عبارت \:D نام درایوی می باشد که پوشه Updfiles در آن قرار گرفته است. بنابراین اگر قصد تغییر نام درایور دارید، مثلاً اگر می خواهید پوشه آپدیت را در درایور C باشد عبارت شما بصورت C:\Updfiles باشد. دقت کنید که پوشه Updfiles هم باید در درایور C کپی گردد.

درصورتی که فایل آپدیت آفلاین را از سایت سام نوکیا دریافت نمایید، محل کپی اطلاعات فایل آپدیت در درایور D همانند شکل زیر می باشد.
      5. در این پنجره می بینیم که یک پروفایل سفارشی بنام D:\Updfiles ساخته شده است، روی OK کلیک می کنیم.
      6. در :selected profile از منوی بازشو، پروفایل را روی D:\Updfiles قرار می دهیم و بر روی OK کلیک می کنیم.

7. اکنون، نوبت به بروز رسانی آنتی ویروس رسیده است، در بخش Update آنتی ویروس خود را بروز می نماییم.

پاسخ به نقل قول  

9. کاربر مقابل از pure love بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است

غریب اشنا ( 3 هفته پیش)

10. آواتار zahrasharafi

تاريخ عضويت
      May 2013
      تشکرها (از دیگران) : 0
      تشکر شده 1 بار در 1 پست
      چوق: 49

پيش فرض

چگونه eset smart securety5را آنلاین آپدیت کنیم وچگونه یوزر نیم وپسوورد با تشکر فراوان

pure love این مطلب را لایک زده است

پاسخ به نقل قول  

11. کاربر مقابل از zahrasharafi بخاطر پست مفیدش تشکر کرده است

pure love ( 3 هفته پیش)

12. کلانتر سایت
      آواتار pure love

تاريخ عضويت
      Apr 2012
      محل سكونت
      اسم واقعی
      مش احمد
      Mehraboon

پاداش داده شده 435 مرتبه
      ویترین جوایـز

پيش فرض

نقل قول نوشته اصلی بوسیله zahrasharafi نمايش پست
      چگونه eset smart securety5را آنلاین آپدیت کنیم وچگونه یوزر نیم وپسوورد با تشکر فراوان

سلام

برای انلاین اپ دیت کردنش باید گذینه اپ دیت رو از توی پنجره اصلیش بزنی و زمانی که از شما درخواست یوزر نیم و پسورد کرد از توی این تاپیک میتونین یوزر نیم های روزانه رو استفاده کنین

تنها اعضای سایت میتوانند لینک ها رو ببینند.

پاسخ به نقل قول  

اطلاعات موضوع

اطلاعات مشاهده این صفحه:

كاربران در حال ديدن تاپیک 1 (0 عضو و 1 مهمان)

برچسب برای این موضوع

http://www.irantrack.com/novin/k055d0pjer1kjfftnzzl.gif
    آموزش تقویت حافظه و تند خوانی (دکتر سیدا: مرد حافظه ایران)
    توضیحات بیشتر
    خرید پستی

http://www.choogh.com/2012.e.z.d.gif
    کاملترین مجموعه در مورد ازدواج و مسائل قبل و بعد آن
    توضیحات بیشتر
    خرید پستی

http://www.choogh.com/3016.f.a.g.h.jpg
    مستند ابتذال در سینمای ایران + هدیه
    توضیحات بیشتر
    خرید پستی

http://up.irantrack.com/images/730ov2yj5ow8oyzb8yod.jpg
    شال زیبای ترنج